COSTUME CASUAL BĂRBAȚI

COSTUME CASUAL BĂRBAȚI

Pentru un look reusit cu un aspect impecabil barbatii au nevoie de un costum casual. Doar pentru ca este casual nu inseamna ca trebuie sa pice pe tine ca un sac de cartofi. Un costum casual trebuie sa fie un costum bine croit si sa se potriveasca impecabil.
Pentru a avea un costum care sa vi se potriveasca impecabil, sunt doua variante.
Puteti cumpara un costum din magazin care sa vi se potriveasca foarte bine. Dar, sunt sanse sa trebuiasca a fi modificat, insa nici un croitor nu poate face minuni. Se poate obtine in final un rezultat destul de bun, dar acest proces poate fi unul destul de complicat, iar potrivirea poate nu e perfecta.
A doua varianta este sa va faceti costumele “made to measure”. In acest fel, costumul casual se potriveste perfect din start si evitati vizitele la croitor. Corpul fiecaruia este diferit, dar, cu un set complet de masuratori, se poate obtine un costum care sa vi se potriveasca perfect si care sa va faca sa aratati si sa va simtiti uimitor.
Costumele casual pentru barbati sunt esentiale în garderoba oricarui barbat care isi doreste un aspect elegant și modern. Stilul clasic va va arata partea elegantă, in timp ce imprimeurile ofera un stil mai relaxat si retro.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency