MADE TO MEASURE

Made to measure

Tradiţie, consecvenţă şi profesionalism, acestea sunt trei calităţi care au ajutat la dezvoltarea brandului Felix Ramiro, transformându-l în prezent într-un nume de succes. De-a lungul timpului graţie celor trei generaţii de croitori care au stat la cârma companiei din 1960 până în zilele noastre, brandul nu a căzut în mrejul inovaţiei, păstrându-şi evoluţia şi linia de design proprie. Ermenegildo Zegna, Loro Piana sau Scabal sunt câteva din brandurile pe care Felix Ramiro le recomandă într-o formă intimă şi personalizată conform cerinţelor clienţilor, astfel aceştia au parte de un model unic şi exclusiv.

Felix Ramiro aduce pe piața romănească și linia Made to Measure, din dorința de a răspunde nevoilor celor mai exigenți dintre dumneavoastră. Made to Measure nu este doar un concept! MTM evocă un cod vestimentar, un stil de viată, gustul pentru rafinament, atenția pentru detalii și nevoia unor repere de calitate în garderoba dumneavoastră. Înseamnă alegerea materialelor şi luarea măsurilor într-un mod neinvaziv, folosind şabloane şi ajustări în funcţie de preferinţele clientului, astfel încât costumul sau cămaşa să fie adaptate măsurilor şi conformaţiei acestuia. Cei care aderă la acest concept vor avea posibilitatea de a-şi personaliza alegerile şi de a combina o gamă diversificată de modele, ţesături de calitate, accesorii şi detalii personale, care vor conferi unicitate hainelor pe care le poartă şi le vor pune în valoare stilul şi personalitatea.

[snpshpwp_featured_links columns="1" url="http://felixramiro.ro/ghidul-made-to-measure/" title="Ghidul tău Made To Measure" title_color="" useicon="false" icon="icon-bell" iconsize="36" type="h3" align="center" link_content="

Aici vei găsi toate răspunsurile la întrebările tale legate de ceea ce implică crearea unui costum Made to Measure

" text_color="" image="http://felixramiro.ro/wp-content/uploads/2017/11/1.jpg" active="true" bot_margin="0px" animate="none" animation_group="" animation_delay="0"][/snpshpwp_featured_links]
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency