FRANCIZĂ

Franciză

O afacere sigură

Felix Ramiro este un brand în plină ascensiune iar sistemul de francizare este unul din cei mai buni aliați ai săi. O oportunitate de a investi în stil și design, o ofertă de afacere testată timp de peste douăzeci de ani și susținută de continua satisfacție a clienților mulțumiți.

Cu o imagine de succes în moda masculină, Felix Ramiro propune cu această ofertă de afacere împărtășirea pasiunii pentru eleganță, vocația pentru serviciile de calitate oferite clienților și viziunea unei afaceri de familie de succes.

[snpshpwp_featured_links columns="1" url="#" title="Colecții" title_color="" useicon="false" icon="icon-bell" iconsize="36px" type="h2" align="center" link_content="

Îți livrăm toate colecțiile de haine Felix Ramiro pentru a-ți dezvolta eficient franciza și pentru a le oferi clienților tăi o mai bună idee despre ce ar dori să achiziționeze.

" text_color="" image="" active="false" bot_margin="36" animate="rollIn" animation_group="" animation_delay="900ms"][/snpshpwp_featured_links]
[snpshpwp_featured_links columns="1" url="#" title="Sector" title_color="" useicon="false" icon="icon-bell" iconsize="36" type="h2" align="center" link_content="

Vom amenaja sectorul dedicat pentru franciză din propriul tău spațiu comercial pentru a asigura clienților un aspect vizual plăcut și atrăgător ce le va stârni curiozitatea.

" text_color="" image="" active="true" bot_margin="36" animate="rollIn" animation_group="" animation_delay="1500ms"][/snpshpwp_featured_links]
[snpshpwp_featured_links columns="1" url="#" title="Consiliere" title_color="" useicon="false" icon="icon-bell" iconsize="36" type="h2" align="center" link_content="

Îți oferim cunoștințele necesare pentru a organiza și a conduce o franciză eficient și pentru a putea trece cu ușurință peste problemele de management ce pot apărea.

" text_color="" image="" active="true" bot_margin="36" animate="rollIn" animation_group="" animation_delay="2100"][/snpshpwp_featured_links]

Persoanele pe care le căutăm trebuie să indeplinească câteva calităţi cheie:

  • Integritate personală
  • Abilităţi de comunicare şi de management
  • Perspicacitate financiară
  • Calităţi de lider
  • Ambasador al brandului Felix Ramiro

Dacă dispui de aceste atribute și dorești să începem o colaborare te rugăm să ne contactezi.

Mesajul dvs. a fost transmis. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru interesul acordat!
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency