Ghidul MTM

Potrivirea perfectă Made to Measure Felix Ramiro

Când mergem la cumpărături mereu ne dorim să găsim acele articole vestimentare care să ni se potrivească perfect și să ne simțim minunat purtându-le. Căutarea devine și mai complicată când vrem costume de calitate care să ni se potrivească așa cum ne dorim. Vestimentațiile Felix Ramiro ți se potrivesc perfect pentru că sunt croite exclusiv pe măsura ta. Tocmai tradiția și calitatea sunt cele care au adus marca Felix Ramiro pe culmile succesului și le recomandă ca piese care conferă unicitate și pun în valoare personalitatea și stilul fiecărei persoane care le poartă. Ermenegildo Zegna, Loro Piana sau Scabal sunt doar câteva dintre materialele cu care se lucrează la Felix Ramiro, materiale de la unii din cei mai renumiți producători din lume. În plus, dacă dorești, costumele pot fi monogramate după cum dorești, ca plus de unicitate și eleganță. Un consilier vestimentar specializat se ocupă de tine personal, îți recomandă materialul ideal și croiul care te avantajează. Ai posibilitatea să-ți alegi costumul perfect așa cum ți l-ai imaginat, pentru orice ocazie, astfel încât să fii absolut mulțumit și încântat de ținuta ta. Fie că îți dorești un costum pentru ceremonie sau un costum business, îți poți personaliza alegerile și poți combina o gamă diversificată de modele și țesături de calitate. Tot ce ai de făcut este să-ți faci o programare la magazinul nostru din Calea Aradului nr. 18 și să te prezinți în ziua programării la ora stabilită, iar unul dintre consilierii noștri vestimentari se va ocupa de tine și se va asigura că ai făcut alegerile potrivite. Te așteptăm cu drag și cu mult entuziasm să-ți creăm ținuta perfectă pentru evenimentul tău sau pentru întâlnirile tale business de succes.

Cum mă programez?

Telefonic vom stabili o întâlnire cu unul dintre stiliștii Felix Ramiro.

De câte întâlniri este nevoie pentru finalizarea costumului?

De cele mai multe ori este nevoie doar de două întâlniri. Prima este în momentul în care se iau măsurătorile și se aleg toate detaliile costumului, iar a doua în momentul în care acesta este finalizat (probă și ridicare).

Pot să-mi fac pe comandă doar sacoul, fără pantaloni?

Sigur, toate piesele care alcătuiesc un costum Felix Ramiro (sacoul, vesta și pantalonii) se pot comanda separat.

Cum știu ce materiale să aleg?

În funcție de eveniment și de sezonul în care are loc acesta, stiliștii noștri, foarte bine pregătiți în realizarea acestor costume unice, te vor ajuta să-ți alegi materialele potrivite.

Cât durează crearea unui costum MTM?

Perioada pentru confecționarea unui costum Made To Measure este de 45 de zile lucrătoare.

Costumul MTM necesită o îngrijire specială?

Costumul MTM nu necesită o îngrijire specială, fiind un costum care se întreține la fel ca unul obișnuit.